MMA heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen

Mixed Martial Arts

MMA heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen

MMA staat kortweg voor Mixed Martial Arts en betekent letterlijk: 'gemengde vechtsporten'. Dat houdt in dat er bij het MMA gebruikt wordt gemaakt van verschillende technieken uit o.a. het braziliaans jiu-jutsu, judo, worstelen en kickboksen. Het MMA-gevecht kan daardoor zowel staande alsmede op de grond plaatsvinden. Vele grote namen uit Nederland vechten op hoog niveau in bijvoor de UFC of Bellator. 

Wedstrijden vinden plaats in de ring of in een kooi, waarbij er op knock-out of door submission (afkloppen/overgave) gewonnen kan worden. Ook MMA heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen en veel leerlingen vinden dit een leuke combinatie naast het kickboksen bij Sportschool Makoto Gym.

Doel van de MMA training

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan alle aspecten van het MMA. Verschillende grondtechnieken, oftewel het “grappling”, maar ook de overgang van het staande gevecht naar het grondgevecht komen aan bod. De trainingen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk: onafhankelijk van conditie, geslacht, leeftijd, het niveau en het aantal trainingen in de week. Net als bij het kickboksen wordt hier getraind op techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, explosiviteit en mentaliteit. Het belangrijkste binnen de trainingen (en binnen Sportcentrum Makoto Gym) is het hebben van respect voor elkaar. Bij Sportschool Makoto Gym passen we ons aan elkaar aan en houden we rekening met elkaar. Doelstelling is om wat van elkaar te kunnen leren...en Respect te hebben!!

2200 m2

Ruimte voor fitness en groepslessen

Personal Training

Altijd wel een juiste coach die je kan ondersteunen

Groepslessen

Uitdagende lessen om uit te kiezen