Toename van de mentale weerbaarheid

Kickboksen voor kinderen

Toename van de mentale weerbaarheid

Kickboksen voor Kinderen in Oldenzaal kan al vanaf de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar. Uiteraard worden de Kickbokstrainingen op verantwoorde manier gegeven en wordt er in deze leeftijdsgroep nooit naar het hoofd getraind zonder hoofdbescherming. Wist u dat Kickboksen nog steeds razend populair is? Door grote sportnamen als Peter Aerts en Rico Verhoeven weten steeds meer mensen onze sportschool te vinden.

Kickboksen in Oldenzaal is ook razend populair geworden

Nog steeds is dit een snelgroeiende sport, mede dankzij Rico Verhoeven en Peter Aerts. Tijdens de Kickbokstrainingen wordt er veel gebruik gemaakt van de bokszakken en trapkussens om zo aan conditie, snelheid en techniek te werken. Afhankelijk van het Kickboks niveau gaan we vervolgens series maken en uiteindelijk ook sparren. Belangrijk onderdeel tijdens de kickbokslessen zijn de normen en waarden en respect voor elkaar. Onze ervaren trainers houden dit goed in de gaten. Kickboksen in Oldenzaal moet leuk maar vooral veilig zijn.

Kinderen die regelmatig kickbokstrainingen volgen zijn fysiek fitter. Daarnaast zal de mentale weerbaarheid toenemen door een groter zelfvertrouwen.

Kickboksen voor Kinderen in Oldenzaal wordt verzorgd door Umit, Sander, Mandy en Christiaan. Kom langs als je durft......we zijn te vinden aan de Bentheimergraven 15 in Oldenzaal, wijk de Essen.

2200 m2

Ruimte voor fitness en groepslessen

Personal Training

Altijd wel een juiste coach die je kan ondersteunen

Groepslessen

Uitdagende lessen om uit te kiezen