Leer de basisvaardigheden van het Kickboksen

Kickboksen

Leer de basisvaardigheden van het Kickboksen

Kickboksen bij Makoto Gym in Oldenzaal is voor mannen en vrouwen vanaf 8 jaar. Er is plek voor beginners, maar ook (ver) gevorderde sporters zullen voldoende uitdaging vinden bij de instructeurs van Sportschool Makoto Gym.

Wat is kickboksen?

Wist u dat kickboksen al jaren een snelgroeiende sport is? Met namen als Peter Aerts en Rico Verhoeven is deze sport populairder dan ooit! Kickboksen in Oldenzaal is een moderne vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Het stoten vanuit het boksen wordt gecombineerd met het trappen vanuit sporten als taekwando en karate. Elleboogstoten zijn in het kickboksen niet toegestaan, waarbij het zich bijvoorbeeld onderscheidt van thaiboksen.

Kom Kickboksen bij Makoto Gym

Onze Kickbokstrainers leren je de basisvaardigheden aan van het Kickboksen en trainen je naar een hoger niveau. Tijdens de Kickbokslessen zorgen we dat mensen op gelijkwaardig niveau met elkaar trainen/sparren, zodat je verantwoord aan deze Kickbokssport kunt deelnemen. Onze docenten differentiëren op niveau tijdens de les zodat iedereen oefeningen krijgt die bij hem/haar passen. Als je niet wilt sparren met kickboksen, is dat natuurlijk geen probleem. Naast het technische deel werken we met iedereen aan de fysieke ontwikkeling van het lichaam. Na een kickboksles heb je echt het gevoel dat je intensief hebt getraind! Ook zal er tijdens de lessen niet worden geschroomd om gedeeltelijk oefeningen uit te voeren op de pads of bokszakken. Kom dus Kickboksen bij Makoto Gym in Oldenzaal.

Mooi om te vermelden is dat veel sporters uit omliggende steden bij osn komen sporten: Denekamp, Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Weerselo en de Lutte. 

De Kickboksen lessen in Oldenzaal worden verzorgd door Umit, Sander en Christiaan.

Kom langs bij onze sportschool in Oldenzaal als je durft!!

2200 m2

Ruimte voor fitness en groepslessen

Personal Training

Altijd wel een juiste coach die je kan ondersteunen

Groepslessen

Uitdagende lessen om uit te kiezen