Meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen

Bokszaktraining

Meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen

Wat is lekkerder dan na een drukke dag alles van je af te slaan? Volg dan onze populaire bokszaktraining bij Makoto Gym! Meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen - en een hogere vetverbranding. Ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Meer zelfvertrouwen en een betere weerbaarheid. Dus kom Kickboksen of volg de Bokszaktraining bij de leukste Sportschool in Oldenzaal. Klanten uit Oldenzaal, de Lutte, Denekamp, Weerselo en Hengelo weten ons inmiddels ook te vinden.

Met bokszaktraining bij Makoto Gym sla je minstens acht vliegen in één klap. Heerlijk om ‘s avonds de dag mee af te sluiten en een perfecte manier om ‘s ochtends alert en energiek de dag te beginnen. Dat is mogelijk bij Sportschool Makoto Gym in Oldenzaal.

Goed voor lichaam en geest

Op een actieve, prettige manier werken aan je conditie en je zelfvertrouwen: 'Het kan!' Bokszaktraining of Kickboksen in Oldenzaal, want het is goed voor lichaam én geest. Je zult zien dat je conditie met sprongen vooruitgaat, terwijl opgehoopte stress, spanning en frustratie op een natuurlijke manier afvloeien. Mede door Rico Verhoeven en Peter Aerts is deze sport populairder dan ooit. Veel klanten uit Oldenzaal en omgeving Twente weten ons te vinden. Kickboksen is nooit saai en elke les is weer anders.

Kickboksen en Bokszaktraining is veilig

De bokszaktraining bij Makoto Gym is verantwoord en effectief. Je blaast stoom af en leeft je uit op de bokszak, terwijl onze ervaren instructeurs je motiveren, stimuleren en coachen. Zij creëren de veilige setting waarbinnen je voluit kunt gaan.

Kickckboksen en Bokszaktraining is voor iedereen

De Bokszaktraining bij Sportschool Makoto Gym is er voor iedereen; man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde: de bokszaktraining is door iedereen te leren! Je traint individueel of in groepsverband. De intensiteit van de bokszaktraining geeft je vetverbranding een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel en bloedsomloop en bevordert je kracht en uithoudingsvermogen.

Kortom:de bokszaktraining bij Sportschool Makoto Gym maakt je gezond, fit en sterk.

2200 m2

Ruimte voor fitness en groepslessen

Personal Training

Altijd wel een juiste coach die je kan ondersteunen

Groepslessen

Uitdagende lessen om uit te kiezen