Met simpele en leuke danscombinaties krijg je binnen een korte tijd een geweldige workout

Sh’Bam Les Mills

Met simpele en leuke danscombinaties krijg je binnen een korte tijd een geweldige workout

Sh’Bam is de dansles met eenvoudige, maar ontzettend leuke dansmoves!

Als dansen je passie is, dan is dit Les Mills programma zeker iets voor jou. De lessen zijn gemakkelijk vol te houden, zijn afwisselend, uniek en gezellig. Op de nieuwste hits, populaire klassiekers en swingende latinbeats dans jij jezelf fit! Omdat het programma ieder kwartaal compleet verandert, verveelt Sh’Bam nooit! Bouw iedere les weer een feestje, terwijl je optimaal calorieën aan het verbranden bent. 

Wat houdt een Sh'Bam les in?

Sh’Bam is een 45 minuten durende workout bestaande uit 12 nummers. Ieder nummer heeft een compleet andere choreografie, waardoor er veel afwisseling is en je gedurende de hele les gemotiveerd blijft. Door middel van verschillende simpele, maar super leuke danscombinaties krijg je binnen een korte tijd een geweldige workout. De hoge fun factor van deze les zorgt er bovendien voor dat de tijd voorbij vliegt.

Wil jij op een leuke manier aan je conditie werken en je dansmoves verbeteren? Dan is Sh’Bam één van de meest effectieve groepslessen voor jou! Onze gecertificeerde Les Mills instructeurs hebben alle Sh'Bam trainingen gevolgd en zijn helemaal klaar om je uit te dagen! 

Uiteraard kun je een proefles van Les Mills Sh'Bam les meedoen.

2200 m2

Ruimte voor fitness en groepslessen

Personal Training

Altijd wel een juiste coach die je kan ondersteunen

Groepslessen

Uitdagende lessen om uit te kiezen