Samen met Makoto Gym je doel behalen

Persoonlijk succesplan

Samen met Makoto Gym je doel behalen

Makoto Gym biedt ieder sportend lid een gratis Persoonlijk Succesplan aan. Wij gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek. Dit doen we door middel van ons Persoonlijk Succesplan. Wij zijn van mening dat, wanneer je een realistisch doel stelt binnen een realistisch tijdsbestek (ca. een jaar), je verandering krijgt in je gedrag/leefpatroon waardoor je gaat ervaren wat een gezonder eet- en beweegpatroon bij je teweeg brengt. Onderzoek wijst uit dat mensen die beginnen met (fitness) sporten enthousiast en gemotiveerd zijn. Maar ook dat het vaak tegenvalt om de continuïteit vast te houden met bewegen en eten. Na drie maanden zwakt de motivatie af en neemt het aantal keren dat je gaat sporten ook steeds meer af.

Jouw Persoonlijk Succesplan in het kort

  • Intakegesprek om jouw doel vast te stellen met je eigen Coach van Makoto Gym (inclusief een persoonlijk trainingsschema)
  • Een aantal afspraken per jaar met je personal coach om te kijken hoe je ervoor staat( voedingsadvies en tips over afvallen)
  • Regelmatig contact om je voortgang te evalueren en om gemotiveerd te blijven

We kijken of aanpassingen en/of nieuwe uitdagingen nodig zijn om je gemotiveerd te houden en zo je doel te behalen. Ieder succesplan is anders en aangepast aan je eigen doelstellingen en mogelijkheden.

 

2200 m2

Ruimte voor fitness en groepslessen

Personal Training

Altijd wel een juiste coach die je kan ondersteunen

Groepslessen

Uitdagende lessen om uit te kiezen