1 op 1 trainingen, duo trainingen en small group trainingen waar jij wilt

Personal Training

1 op 1 trainingen, duo trainingen en small group trainingen waar jij wilt

Dit is dus 1 op 1 trainingen, duo trainingen of small group training(maximaal 4 personen). Een Personal Training bij Makoto Gym in Oldenzaal wordt altijd gestart met een eerste kennismaking om jouw doelstellingen te bespreken om op basis hiervan het trainingstraject samen te stellen. Tijdens het traject worden natuurlijk de vorderingen tussentijds besproken. In Overleg kunnen we ook lekker buiten sporten of desgewenst bij u thuis. Een Personal Trainer bij Makoto Gym is flexibel en in goed overleg is veel mogelijk. Waarom kiezen klanten voor Personal Training bij Makoto Gym? Of je nu je conditie wilt verbeteren, meer spiermassa wilt ontwikkelen of af wilt vallen - alle trainingen worden op jouw persoonlijke doelstellingen afgestemd. Als je een extra steun(tje) in de rug nodig hebt, dan is personal training echt iets voor jou. De Personal Trainingen vinden plaats bij Makoto Gym of desgewenst bij u thuis.

Werkwijze Sportschool Makoto Gym Oldenzaal

Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft andere eetgewoontes, een bepaalde manier van leven en lichamelijke conditie. De optelsom van deze aspecten leidt tot een persoonsgericht programma dat perfect op jouw lijf is geschreven. Vier elementen zijn van even groot belang in de manier van werken, namelijk:

  • Voeding
  • Motivatie
  • Training (Fitness)
  • Herstel (Fitness)

Een perfect en uitgebalanceerd (fitness) programma begint met een uitgebreide intake. In een persoonlijke evaluatie bespreken we jouw doel(en) je personal training. Jouw Personal Trainer in Oldenzaal staat garant voor kwaliteit.

Tijdens de eerste trainingen maken we een bewegingsanalyse. Ook wordt je lenigheid, kracht, motoriek en conditie getest, om zo goed voorbereid en optimaal aan de slag te kunnen gaan. Regelmatig zullen we je vooruitgang evalueren en zorgen we voor de juiste diversiteit, intensiviteit en uitvoering in je training. Desgewenst (en indien nodig) wordt ook je voedingspatroon onder de loep genomen. NB: Neem bij twijfel contact op met je huisarts.

Personal Training en voeding (afvallen)

Afvallen is voor velen de reden om bij Makoto Gym in oldenzaal te komen. Wij kunnen je helpen als je tot de groep behoort die een duwtje in de rug nodig hebben! bJouw inzet tijdens de trainingen en een aangepast voedingspatroon zullen snel het verschil maken!

Afvallen is te realiseren met Fitness en Groepslessen, maar zeker ook met coaching in je voeding. Je moet je bewust worden van wat je eet en wat je niet moet eten. Simpele aanpassingen in je eetpatroon in combinatie met onze trainingen bepalen het resultaat. Ook kunnen we u meer vertellen over gebruik van eiwitten en shakes. 

Geen strenge diëten bij Makoto Gym

Er zijn veel ongezonde voedingen op de markt en helaas is dit meestal ook het lekkerst. Overgewicht is aan de orde van de dag. Bij Sportschool makoto Gym zijn we geen voorstander van strenge diëten. Met de juiste aanpassingen in de voeding kun je toch lekker en gezond eten en af en toe snacken mag best. Het risico van diëten is het zogenaamde “jojo-effect”. Je hongert jezelf op deze manier uit en het lichaam gaat zichzelf beschermen en gaat zuiniger om met zijn energie. Vrij snel vervallen de meesten weer in hun oude eetpatroon. Om spieren goed te laten herstellen heb je de juiste bouwstoffen nodig en deze haal je uit je voeding. Eiwitten zijn een belangrijk onderdeel, welke je kunt halen uit vlees, kip, noten, eieren, zuivelproducten en vis. Voedingsadvies? Vragen over afvallen? Stel ze gerust aan uw Personal Trainer bij Makoto Gym. 

Door middel van het bijhouden (7 dagen) van je eet- en drinkgewoonten krijg je van Sportschool Makoto Gym een gratis en slim voedings- en trainingsadvies en vertellen we je wat bij je past. Daarnaast beschikt Sportschool Makoto Gym over een breed assortiment van hoogwaardige sport- en voedingssupplementen waarmee je je doelen sneller realiseert.

Sporten, fitness, gezond eten en een gezonde levensstijl houden je fit. Fit zijn betekent goed in je vel zitten, bergen energie, geen last van kwaaltjes en een sterk lichaam! Jouw eigen personal trainer stimuleert je om te sporten en zorgt ervoor dat je met plezier beweegt. Daarnaast kan jouw personal trainer bij Makoto Gym het juiste voedingsadvies geven dat is afgestemd op jouw lichaam! Een combinatie van zelf fitnessen en trainen met een personal trainer is resultaat!

2200 m2

Ruimte voor fitness en groepslessen

Personal Training

Altijd wel een juiste coach die je kan ondersteunen

Groepslessen

Uitdagende lessen om uit te kiezen