Nieuwste apparatuur en professionele begeleiding

Fitness

Nieuwste apparatuur en professionele begeleiding

Allereerst kun je natuurlijk bij Sportschool Makoto Gym terecht om gewoon lekker te sporten. je kunt kiezen voor fitness of voor onze gevarieerde groepslessen, dus lekker onbeperkt sporten. Daarom komen ook veel sporters uit Oldenzaal en omgeving om lekker bij ons te sporten! Plezier en bewegen is namelijk erg belangrijk. Denk hierbij aan fitness, maar ook aan de (fitness) groepslessen waarbij men gezellig samen sport en samen met de doelstellingen te lijf gaat

Sportschool Makoto Gym Oldenzaal staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke begeleiding door het personeel. Dagelijks streven wij er naar deze kenmerken te waarborgen vanuit de drie peilers:

  • Kwaliteit
  • Gezelligheid
  • Hygiëne

Persoonlijk aandacht en een Trainingsschema op maat

Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle en ons publiek is dan ook enorm gevarieerd. De oudere en de jongere sporter, de beginnende en gevorderde sporter, de slanke en de wat zwaardere sporter, de recreatieve en de topsporter, en alles wat daar tussen in zit. Streef je naar een blijvend gezonder lichaam, kies dan voor Sportschool Makoto Gym waar je met plezier naar toe gaat voor Fitness, Kickboksen, Bokszaktraining, H.i.i.t. Yoga of andere groepslessen.

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je een advies krijgt over bewegen, voeding en lifestyle dat het best bij je  doelstellingen aansluit. De professionele instructeurs houden rekening met het huidige niveau, eventuele blessures en de uitkomst van een aantal fysieke tests. Ieder mens is namelijk uniek en verdient een persoonlijke benadering. Sportschool Makoto Gym staat voor kwaliteit en ervaring.....

Een Persoonlijk Trainingsschema

Een ' fitness ' trainingsschema moet dan ook persoonlijk zijn, afgestemd op je belastbaarheid en rekening houdend met o.a de volgende punten.

  • Voeding
  • Doelstellingen
  • Belastbaarheid
  • Rust vs stress niveau
  • Plezier in de (fitness) training
  • De hormoonhuishouding
  • Trainingstijd en trainingsfrequentie

Weet wat je doet met Fitness

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je doet met Fitness; kom je voor het eerst of heb je vragen? Dan is ons team er om je professioneel te steunen, tips te geven en eventueel te helpen bij een persoonlijk trainingsschema. Er staat altijd iemand van Sportschool Makoto Gym voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Veel klanten uit Oldenzaal, de Lutte en Denekamp weten ons inmiddels te vinden en komen voor onze groepslessen zoals Yoga, h.i.i.t en andere groepslessen of gewoon om te fitnessen. 

Bij Sportschool Makoto Gym kijken we dus naar wat de individuele klant nodig heeft. Sommige klanten zullen we stimuleren om juist minder te doen, waar andere een extra duwtje in de rug nodig hebben. Bij Sportschool Makoto Gym Oldenzaal leer je niet om meer te trainen, wij leren je graag om beter te trainen. Niet voor niets zeggen wij: Fitness bij Makoto Gym is mensenwerk!

De trainingsvisie van onze Sportschool is opgebouwd uit de kennis die wij hebben opgedaan in verschillende opleidingen.

Fitnessen zonder begeleiding kan vanaf 16 jaar tot de leeftijd die je zelf toe laat om fit te blijven! Ben je tussen de 16 en 18 jaar? Dan mag je komen fitnessen onder begeleiding van een volwassene. Wanneer blijkt dat je alle apparaten onder de knie hebt en verantwoord kunt sporten -  dan kun je na een tijdje alleen komen. We willen je eerst goed leren kennen en weten dat je verantwoord met je lichaam en onze apparatuur omgaat.

2200 m2

Ruimte voor fitness en groepslessen

Personal Training

Altijd wel een juiste coach die je kan ondersteunen

Groepslessen

Uitdagende lessen om uit te kiezen